torstai 30. tammikuuta 2014

Snowboarding, CHECK!
Tossa viikko sitten kirjoittelin kuinka en ollut saanut melkein mitään järkevää aikaiseksi lomailtuani jo kolme viikkoa. Samalla listasin asioita joita haluaisin toteuttaa lomailessani.  

Niinpä pohdinnoistani innostuneena menin viikonloppuna lumilautailemaan, tai no aluksi kaatuilemaan, siskoni kanssa. Oli ihan superhauskaa. Alkoihan se laskeminen vähitellen siinä muutaman tunnin aikana sujuakin.

Paikat oli muutaman päivän kipeenä kaatuilusta, mutta nyt tekisi mieli takaisin. Ehkä ensikerralla sitten, kun palailen Seinäjoelle. Rinne kun kerran on tuossa 100m päässä kotoa. 
-Rosa-Veera


4 kommenttia:

 1. Jes, hyvä sinä! Mäki oon jo pidemmän aikaa halunnu kokeilla laskettelua, mit täällä Helsingissä kun asuu niin ei vaan tuu lähdettyäni niin helposti! Aiot vissiin nyt hakea oikikseen? Aiotko kirjoitella lukemisesta yms tänne blogin puolelle? Täällä ois yks jota todella kiinnotais lukee niistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh jep! Olis kiva päästä käymään useemminkin. Aion joo hakea oikikseen ja varmasti kirjoittelen siitä kun lukeminen sitten jossain vaiheessa alkaa! :)

   Poista
 2. Täälläkin ois kysymys tohon oikikseen hakemiseen liittyen :) muistan kun kerroit lukeneesi vanhoja pääsykoekirjoja yms. niin mistä hommasit ne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ite käyn lainaamassa Helsingin yliopiston kirjastosta Kaisaniemessä :) mutta jos oon ymmärtänyt oikein niin niitä löytyy myös ihan tavallisistakin kirjastoista.

   Poista