maanantai 8. heinäkuuta 2013

Summer, please never end

Elämä on ollut tosi ihanaa viimeset viikot. Työkavereihin on näiden viikkojen aikana alkanu tutustua vieläkin paremmin ja alkaa näyttää siltä, että vitsi nää ihmiset on ihania. Se on ihanaa et ympärillä on paljon uusia kavereita.

Tää koko kesätyö ja muutenkin koko kesä on ollut ihan unelmien täyttymys. Voi kun tää ei koskaan loppuis, ainakin toivon et nää ihmiset pysyy täs ympärillä vielä kesänkin jälkeen.

Muutenkin ollaan työkavereiden kanssa vietetty aika paljon aikaa vapaa-ajalla bilettäen, biitsiä pelaten ja iltaa istuen auringonlaskussa Hietarannassa.

Lisäksi oltiin valvomassa Rock The Beach -festivaalin aikana. Oli ihan mahtavaa! Kuultiin kivoja bändejä ja saatiin siitä vielä palkkaa. Kaikki pääesiintyjät eli Green Day, 30 seconds to mars sekä Rammstein oli ihan huikeita. Saatiinpa paitojakin Green Dayn Billie Joelta ja työkaveri Maija kävi vähän pätemässä ja häätämässä GD:n jäsentä pois vedestä SUP-lautailemasta, hups. MyösJared Leto kertoi rakastavansa meitä. Saatiin kaikki meijän oma fangirling-moment. Ihan mahtava oli tehdä töitä tällaisissa olosuhteissa!

Oon myös suunnitellut elokuussa tapahtuvaa Italian matkaa joka kulkee reitillä Venetsia-Bologna-Parma-Firenze-Rooma. Olisko kenelläkään mitään vinkkejä nähtävyyksistä tai shoppailusta näistä kaupungeista? Olis kiva kuulla! :)

Nyt vielä kuvapläjäys tähän päätteeksi viimeviikoilta.



























2 kommenttia: