torstai 6. maaliskuuta 2014

Nivea Lip Butter - Raspberry RoséTulipa sellainen fiilis, että tekee mieli hetkeksi palata tämän blogin alkuhetkiin. Bloginihan aloitti ns. kauneusblogina, erilaisine kosmetiikka-arvosteluineen, mutta jos olet pidemmälle lukenut niin varmasti huomasit etten millään ole pystynyt rajaamaan blogilleni tiettyä aihealuetta. Enkä kyllä koe, että niin tarvitsisikaan tehdä. Mutta nyt; for the good old times, kosmetiikka-arvostelu.

Tähän aikaan vuodesta kuivat huulet ovat varmasti monien ongelma, ainakin minun. Olen tuskaillut pitkään löytääkseni täydellisen huulivoiteen. Usein olen päässyt hyvin lähelle esimerkiksi Bodyshopin pähkinäntuoksuisella Lip Creamilla tai apteekin Locobase Repair-voiteella, mutta niissäkään kaikki ominaisuudet eivät täsmänneet. Ne kosteuttivat kyllä, mutta Locobaseen kaipasin herkullista tuoksua ja Bodyshopin voiteeseen hieman kevyempää koostumusta. 

Kuten kuvista ja otsikosta voitte ehkä päätellä, minun täydellinen huulirasvani on löytynyt. Tässä tuotteen plussia: 
  • Erittäin kosteuttava
  • Herkullisen tuoksuinen
  • Todella miellyttävä koostumus
  • Näyttää huulilla kivalta
  • Nätti pakkaus
Miinuksia en keksinyt. Seuraavaksi ajattelin kokeilla samasta sarjasta Vanilla-Macadamia tuoksuista yksilöä ja mikäli käsiini saan jostain Caramel Creaminkin niin varmasti ostan molemmat! Huulirasvahysteriaa!

Hintaa huulirasvalla on about 3,5€. Tuotteita löytyy mielestäni ainakin Anttiloista ja Citymarketeista, luultavasti muualtakin. -Rosa-Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti